به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، احمد عابدینی امروز در گفتگوی تلفنی با برنامه رادیویی «گفتگوی علمی» در خصوص آخرین دستورالعمل های ابلاغی برای برگزاری کنکور و امتحانات مدارس و دانشگاه ها و مشکلات ایجادشده در نظام آموزشی کشور گفت: بیماری کرونا پدیدهای است که همه جهان را درگیر کرده است. در چنین شرایطی که سابقه مشابهی نیز ندارد، کشورها معمولاً خیلی آمادگی لازم در سطح اجتماعی و اقتصادی و همچنین آموزشی را ندارند و بنابراین خیلی از اقدامات به شکل آزمایش و خطا انجام می گیرد.
وی همچنین بیان کرد: خوشبختانه ظرفیت های فضای مجازی به کمک آموزش و پرورش آمد و توانست از این ظرفیت استفاده کند و مسیر خود را پیدا کند و دانش آموزان را با روش دیگری از آموزش هدایت کند. قاعدتاً این روش در نوع خود به ویژه در ایران جدید و تازه است و به همین دلیل آسیب ها، مشکلات و موانعی دارد.
عابدینی گفت: مدیران باید از ظرفیت ها به نحو مطلوب استفاده کنند و آسیب های آموزش مجازی را تغییر دهند. البته ما معتقدیم این نوع آموزش به هیچ وجه نمی تواند جایگزین آموزش های مرسوم و معمول شود و اساساً هیچ ابزاری نمی تواند جایگزین معلم و آموزش حضوری شود اما بههرحال انجام این روش جایگزین از روی ناچاری است.
معاون دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش کشور در ادامه به امتحانات دانش آموزان اشاره کرد و بیان داشت: دانش آموزانی که باید امتحان نهایی بدهند، از بقیه دانش آموزان تفکیک شدهاند و وزیر آموزش و پرورش نیز اعلام کرده که آزمون های نهایی به صورت حضوری خواهد بود.
وی اضافه کرد: تصمیم گیری درباره شیوه برگزاری امتحانات آخر سال به ستاد کرونا واگذار شده است و پس از تعطیلات نوروز نیز دو جلسه در شورای عالی آموزش و پرورش ویژه برگزاری امتحانات برگزار کردیم و تصمیم شورای عالی به ستاد ملی کرونا ارسال شده است و منتظر پاسخ نهایی این ستاد هستیم. در این پیش نویس بیشتر آمده است که بیشترین مسئولیت درباره برگزاری کلاس ها و امتحانات بر عهده معلم باشد.
نظر شما